Mengapa Anda Perlu Dapatkan Pakej Muslim Beijing?

Sedang mencari Pakej Beijing yang dijamin halal makananan dan waktu solat dijaga? Sebelum kami jawab persoalan kenapa anda wajib cari pakej muslim Beijing yang bagus, fahamkan apakah risiko jika anda ke sana dengan pakej muslim Beijing yang kurang baik servisnya.

tian anmen

Beijing merupakan tempat pelancongan yang paling popular dalam kalangan rakyat Malaysia. Beijing mula mendapat nama dalam kalangan rakyat Malaysia selepas Sukan Olimpik 2008 sehingga kini. Tempat lawatan ini sangat terkenal dan sesuai untuk percutian yang bertemakan sejarah, tamadun, membeli belah dan bersantai di tempat tempat yang cantik dan membawa anda kepada ketenangan.

Akan tetapi percutian indah dan menarik ini akan bertukar menjadi mimpi ngeri apabila anda tersilap memilih pakej dan tour guide. Kita sering mendengar rakan rakan kita ditipu apabila membeli barang. Harga yang ditawarkan jauh lebih tinggi berbanding harga sebenar.

Pengalaman Pahit Ke Beijing

Ramai di antara pelancong yang telah mengalami pengalaman pahit ketika melancong ke Beijing. Banyak kes penipuan telah dikongsikan di dalam Facebook dan blogspot. Pakej yang ditawarkan sememangnya murah akan tetapi anda perlu ingat, pakej ini penuh dengan muslihat dan manipulasi.

Anda akan dibawa dari satu kilang ke kilang yang lain dan dari satu kedai ke kedai yang lain. Mereka akan menggunakan pelbagai strategi untuk memikat para pelancong untuk membeli produk mereka dengan harga tidak masuk akal.

pakej beijing

Pernah sekali ada pakej muslim Beijing yang membawa ke sebuah restoran diragui halalnya dan ahli pakej muslim Beijing tersebut sangat tidak berpuas hati dengan mereka dan pulang ke Malaysia dengan geram.

Betul, ada saja “pakej muslim Beijing” yang claim pakej muslim Beijing mereka dijamin halal makanan restorannya, dijamin menjaga waktu solat. Namun  apa yang berlaku adalah sebaliknya. Jadi, adalah menjadi tanggungjawab Limau Mandarin memberi tawaran pakej muslim Beijing yang dijamin kesejahteraannya.

Jangan Mudah Terpedaya Dengan Peniaga

wangfujin

Cara orang China berniaga memang tidak dinafikan lagi. Mereka mempunyai seni halus dalam berniaga sehingga membuatkan kita terpedaya dan sanggup berhutang dengan rakan rakan untuk membeli barang mereka.

Membeli belah di Beijing memerlukan anda mempunyai kemahiran yang tinggi dalam tawar menawar. Ini kerana harga yang diletakkan adalah jauh lebih tinggi dari harga yang sebenar. Dan kebanyakkan barang di sini majoriti adalah barang tiruan.

Lihat di sini untuk tips membeli belah di Beijing.

Mengapa Pakej Mereka Murah?

Strategi ini telah disusun oleh Pusat Pelancongan China untuk menarik seramai mungkin pelacong untuk melawat Beijing dengan harga yang murah. Untuk menanggung kos pengurusan, pelancong akan dibawa ke kilang tea, kedai ubat, kedai jade dan banyak lagi kedai untuk memaksa anda membeli barang dengan harga yang mahal. Setiap pembelian anda akan diberikan komisen kepada travel agent tersebut.

produk fake

Anda mungkin berpuas hati kerana bayaran yang dikenakan sangat murah, tetapi anda tidak akan merasa keseronokkan melancong ke Beijing kerana tentatif lawatan lebih mengfokuskan untuk melawat tempat tourist trap.

Inilah Pakej Muslim Beijing Yang Anda Cari!

Bagi anda yang ingin ke Beijing, Limaumandarin.com mencadangkan anda mengambil pakej travel muslim ke Beijing yang diuruskan oleh Team Kami. Anda akan dapat merasai dan mengetahui dengan lebih tepat lagi mengenai Negara Tembok Besar ini. Info-info menarik akan disajikan sepanjang anda menjelajah Beijing.

Team Kami mempunyai pengalaman yang sangat mendalam tentang tempat-tempat di Beijing. Ini kerana tour guide dari Limau Mandarin sangat fasih dalam Bahasa mandarin.

Jika anda ke Beijing secara solo, mungkin agak sukar bagi anda untuk berkomunikasi dan mendapatkan info menarik kerana kebanyakkan orang China tidak fasih berbahasa Inggeris.

Dengan Tour Guide dari Limau Mandarin, anda boleh berinteraksi dengan peniaga dan penduduk tempatan kerana tour guide adalah orang Melayu yang fasih berbahasa cina.

 Limau Mandarin Pakar Dalam Selok belok China

Tour guide Limau Mandarin merupakan pelajar Malaysia yang telah tinggal di China selama 5 tahun. Sejarah China, tempat paling menarik, tempat membeli belah semuanya ada di dalam kepala. Sebut saja ke mana anda mahu pergi, mereka akan membawa anda ke sana.

Bayangkan anda ada personal tourist guide yang berbahasa Melayu dan berbahasa Mandarin fasih (dalam pakej Beijing) yang boleh membantu anda untuk anda travel dengan senang hati. Best kan?

Selain itu juga, anda bebas memilih pakej yang ditawarkan oleh kami. Terdapat 4 pakej percutian ke Beijing yang ditawarkan antaranya Pakej Basic 5 hari 4 malam, Pakej Premium 5 Hari 4 Malam, Pakej Backpackers 5 Hari 4 Malam dan Lawatan Korporat.

masjid niujie muslim

Tiada Tempat Paksa Beli

Team kami akan menyusun perjalanan anda dengan sangat teratur. Jangan ada kerisauan lagi tentang tempat beli belah yang penuh dengan penipuan itu. Mereka akan cuba membantu anda mendapatkan harga yang paling murah.

Selain itu, pakej perjalanan bersama kami akan menjaga waktu solat anda dengan baik. Pilihan makanan dari mereka sangat sesuai dengan selera masyarakat orang Malaysia.

Untuk pengetahuan lanjut mengenai travel ke China, anda boleh hubungi kami dan dapatkan pakej menarik sekarang. Selamat melancong!

Pakej Muslim

Dengan mengetahui selok belok Beijing, kami semestinya tahu restoran yang halal. Halal yang disahkan, bukan sekadar restoran yang ada poster halal, tapi di dapur kita tak tahu bahan-bahan yang kurang meyakinkan.

Restoran yang halal dicari oleh kami adalah restoran yang sedap dan memang akan buat anda rindu pada masakan tersebut setelah pulang ke Malaysia.

Anda juga akan dibawa ke Masjid Niujie, masjid yang mempunyai sejarah islam di Beijing berkurun lamanya.

Pakej Beijing yang disediakan oleh Limau Mandarin sangat-sangat-sangat berbaloi!

Musim bunga di China
Musim bunga di China

Senang Berurusan

Limau Mandarin mempunyai wakil urusan di Malaysia dan juga di China, sekaligus memudahkan segala urusan yang melibatkan perjalanan anda.

Antaranya termasuklah pengurusan visa, tiket kapal terbang, pengurusan perjalanan dan penjadualan perjalanan.

pakej muslim beijing

Sebut saja anda mahukan gaya yang macam mana untuk travel ke Beijing, Limau Mandarin pasti boleh uruskan pakej Beijing mengikut gaya travel anda.

Melawat ke China Adalah Pengalaman Mengagumkan Dengan Pakej Beijing Yang Betul!

Pergilah melawat Beijing dengan Limau Mandarin dan anda akan dapat merasai macam mana sebenarnya travel gaya bebas dan menyeronokkan!

1 thought on “Pakej Muslim Beijing Ini Memang Paling Berbaloi!”

  1. Pingback: 8 Cara Belajar Bahasa Mandarin Dengan Mudah

Leave a Comment

Scroll to Top