Disklaimer

DisklaimerPemilikan

LimauMandarin.com dimiliki dan diuruskan sepenuhnya oleh Limau Mandarin Venture.

Disklaimer

Pemilik laman web ini sama sekali tidak berkongsi maklumat peribadi pembaca dengan pihak ketiga dan juga tidak menyimpan maklumat lawatan anda.

Dengan melawat dan membaca kandungan laman web ini, anda bersetuju untuk membenarkan pemilik laman web ini untuk menggunakan cookies (melainkan anda deactivate) daripada pelayar internet anda.

Kandungan

Semua konten yang disediakan dan ditulis dalam laman web ini hanya bertujuan menyampaikan informasi. Laman web ini dan penulis konten sejelasnya bukan mewakili mana-mana organisasi, agama dan syarikat.

Pemilik dan penulis tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang penggunaan maklumat daripada laman web ini dan sebarang kehilangan, kerosakan dan kerosakan disebabkan penggunaan maklumat daripada laman web ini.

Terma dan syarat ini boleh berubah bila-bila masa mengikut waktu yang sesuai tanpa atau dengan sebarang notis.

Kandungan yang ditulis adalah hak milik LimauMandarin.com sepenuhnya melainkan jika dinyatakan pemilik asal dan sebarang kandungan daripada laman web ini tidak boleh disalin semula sama ada dalam bentuk digital atau bercetak.

Sila dapatkan kebenaran daripada pemilik laman web ini jika anda mahu menyalin semua kandungan laman web ini.

Sebarang gambar, musik, video, artikel dan bahan lain yang digunakan, sekiranya hak milik orang lain, akan dinyatakan dalam kandungan.

Disklaimer ini sah dan ditulis pada 31 Julai 2017 dan pihak yang memerlukan rujukan boleh rujuk pada halaman ini jika berlakunya perubahan.